Promarker brush™

Promarker brush™

Toon producten

Promarker brush™ van het merk Winsor & Newton hebben een brush- of penseelpunt die zorgt voor sierlijke lijnen. De promarkers brush™ staan bekend om hun precisie en controle over de lijnen. De vele mogelijke kleuren geven je tekening veelzijdigheid. Gebruik de stiften op het bijbehorende markerpapier en met de meng- en laagtechnieken maak je de mooiste kunstwerken.

Promarker brush™: geschikt voor beginners en professionals

Of je nu net begint met experimenteren of je volgende masterpiece aan het creëren bent, promarkers brush™ zijn door iedereen te gebruiken. Je kan zowel grote vlakken kleuren met dit product, maar ook fijne details zijn geen probleem. Een groot voordeel is dat de kleuren te mengen en streeploos zijn.

Ook vele andere markers en viltstiften

In het assortiment staan ook veel andere markers en viltstiften van andere merken. Van een promarker van Winsor & Newton tot een 8-kleurige etui van Stabilo. Ook hiermee maak je de meest prachtige tekeningen. Wil je weten welk product het best bij jou als kunstenaar past? Vraag dan persoonlijk advies, wij helpen je graag verder.

Brushmarkers van een marktleider

Winsor & Newton is de marktleider in fine art materials. Dit merk wordt gekenmerkt door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook wij willen alleen het beste voor onze klanten en daarom is dit merk te vinden in ons assortiment. Meer weten? Bel ons op 076 - 52 14 120.

Promarker brush™

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes 5ml NU -30%

Lees meer