Acrylverf

Acrylverf Gebruiken

Acrylverf, wat kun je ermee?

Acrylverf is een synthetische waterverdunbare verf. Verschillende pigmenten worden gemengd met acryl als bindmiddel. Acrylverf heeft veel voordelen boven bijvoorbeeld olieverf, omdat het gemakkelijk bewerkbaar is maar ook snel droogt, je de verf kunt verdunnen met water, en omdat je kunt mengen met allerlei andere materialen. Ook winnen de kleuren aan kracht en helderheid naarmate je meer lagen opbrengt. Dit alles maakt acrylverf heel geschikt om te gebruiken voor enorm veel schildertechnieken. Je kunt ermee blijven experimenteren.

Bij Deva hebben we altijd aanbiedingen in acrylverf en helpen we u de juiste keuze te maken. Wees welkom in onze winkel of neem contact met ons op via info@deva.nl.

Acrylverf

Acrylverf Medium

Goede kwaliteit acrylverf voor meer schilderplezier

De kwaliteit van de acrylverf is doorslaggevend voor het resultaat, gebruik daarom altijd een acrylverf met veel pigmenten. Ook de ondergrond is belangrijk. De meeste mensen schilderen op schildersdoek, katoen of linnen. Maar schilderen op hout, metaal, en plastic kan ook. Dan is het wel belangrijk om de ondergrond op te ruwen of te prepareren zodat de acrylverf goed hecht. Let op bij het kopen van acrylverf of deze dik of dun is, dat is van grote invloed op de gewenste schildertechniek. Daarnaast moet de acrylverf veel pigmenten bevatten zodat hij altijd een mooi resultaat geeft, of de verf nu dun of dik wordt aangebracht.

Acrylverf Technieken

Ideaal voor iedere kunstenaar, groot en klein

Traditioneel of hypermodern, dik opgebracht of juist heel dun met penselen. Alles kan. Als je een ander medium toevoegt zoals steentjes, veertjes, kurken, papier en zand, kun je mooie effecten creëren. Je kunt de verf opbrengen met penselen, een paletmes, oude bankpas, spijkers, kurken, je kunt het zo gek niet bedenken. DEVA voert een groot aantal merken acrylverf en accessoires in verschillende texturen, kwaliteiten en prijzen.

Banner row 2

31875-2

Daylight ezel lamp van: 109.95 NU 89.95

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes 15ml NU -30%

Lees meer