Home

Aquarelpotloden

De aquarelpotloden van Deva Art Materials liggen lekker in de hand. Met deze potloden en wat water heb je een hele middag tekenplezier. Wil je een nieuwe kleur aan je collectie toevoegen? Of heb je maar één bepaalde kleur nodig? Dan is het fijn als je een potlood los kunt kopen. Voor de liefhebbers van grote sets hebben we ook diverse mogelijkheden.

Een aantal tips voor het gebruik van je aquarelpotloden

Als je bij ons aquarelpotloden koopt, weet je zeker dat deze altijd van goede kwaliteit zijn. Het kopen van goede aquarelpotloden is belangrijk, want zo weet je zeker dat de kleuren mooi op de ondergrond terecht komen. Voordat je begint, is het verstandig om een proeftekening te maken. Tover deze met penseel en water om tot een aquarel.  Zo zie je hoe de kleuren er uitzien op het papier en leer je de potloden goed kennen.

Kies uit diverse merken

In ons assortiment vind je aquarelpotloden van diverse merken. De producten van deze merken zijn door ons zeer zorgvuldig geselecteerd en hebben de kwaliteit die je verwacht. Caran d’Ache bijvoorbeeld, is een Zwitsers merk die kwaliteit vooropstelt. Deze producten staan voor hoogwaardigheid, duurzaamheid, innovatie en creativiteit. Het toonaangevende merk Derwent ontwikkelt aquarelpotloden van de beste kwaliteit en geschikt voor elke kunstenaar. We hebben tevens aquarelpotloden van het bekende Bruynzeel: de trotse supporter van ieders verbeelding sinds 1948. 

Shop nu jouw aquarelpotloden!

Shop Caran d’Ache Shop Derwent Shop Bruynzeel

Bekijk alle producten in onze (web)winkel

De producten die we aanbieden vind je zowel online als in onze fysieke winkel in het centrum van Breda. Iets gevonden? Koop het in de winkel of bestel dit dan eenvoudig via de website. Heb je specifieke vragen of wil je meer weten? Je bereikt ons op het telefoonnummer 076 – 52 14 120 of vul ons contactformulier in.

Bekijk ons volledige aanbod

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes, napjes en sets      NU -30%

Lees meer