Markers/verfstiften

Markers/verfstiften

Toon producten

Verfstiften Merken

Deva heeft een aantal kwaliteitsmerken verfstiften en markers in haar assortiment. Wij voeren Amsterdam markers/verfstiften,  Liquitex, Molotow en Posca.

Markers/verfstiften

Markers op canvasdoek

Er zijn allerlei markers en verfstiften en een groot gedeelte ervan kun je op canvasdoek gebruiken. Vanwege het medium vaak vooral in gladde technieken. Markers en verfstiften liggen gemakkelijk in de hand. Het is vooral op doek leuk om te experimenteren en te spelen met verschillende dikten van lijnen, kleuren en composities. Een fijne bijkomstigheid is het uitgebreide kleurenpalet waaruit je kunt kiezen: van neonkleuren tot metaal, het is allemaal geen probleem! 

Verfstift verschillende materialen

Over het algemeen geven de viltstiften, markers en pennen met een vilten punt een dikkere lijn dan pennen met een harde punt. Deze harde punten kunnen gemaakt zijn van kunststof  of van een stalen punt met een kunststof binnenpunt. Ook de inkt in de diverse stiften kan erg verschillen. Zo zijn er onder andere watervaste, lichtechte, dekkende en transparante inkten. Een groot voordeel van de markers en stiften is dat ze gemakkelijk in de hand liggen. Hooggepigmenteerde verfstiften zoals die van Posca kun je bijvoorbeeld vrijwel overal op gebruiken: doek, glas, plastic, textiel hout, steen, porselein etc. Bepaal eerst de techniek en ondergrond en koop dan pas de geschikte markers/verfstiften.

Banner row 2

E47PN1500800

La Palma ezel  slechts €29.95 per 5 stuks €25,-

Lees meer
amsterdam1500800

Amsterdam acrylverf standard series 120ml. Supervoordelig! Nu  💥 €4.95 💥

Lees meer