Home

draaischijf-boetseren

Met een draaischijf van Deva Art Materials wordt het veel eenvoudiger om prachtige vazen, potten of beelden te boetseren. In het assortiment vind je boetseer- en/of draaischijven die gewoon op een tafel geplaatst kunnen worden. Zo’n schijf is gemaakt van watervast MDF en draait flexibel op stalen kogellagers, die waterbestendig zijn.

Een draaischijf helpt je bij het boetseren

Het bewerken van klei wordt al eeuwenlang gedaan. En nog steeds wordt het veel gebruikt in de kunstwereld. Ben jij ook zo’n creatieveling? Om je een handje te helpen verkopen wij een draaischijf voor het boetseren van je kunstwerk. Dit zorgt voor een stevige ondergrond tijdens het boetseren. Het is niet alleen geschikt voor de bewerking van klei, maar ook voor andere materialen zoals steen.

Creëer het perfecte kunstwerk met onze boetseerspullen

In het assortiment hebben we naast een draaischijf om te boetseren, ook veel andere producten voor het boetseren. Kies bijvoorbeeld uit verschillende soorten boetseer- en draaiklei. Om jouw perfecte kunstwerk te creëren heb je niet alleen een draaischijf nodig, ook ander gereedschap komt goed van pas. Denk aan een boetseerspatel, een kleisnijder of latex handschoenen.

Bestel direct je favoriete boetseerspullen

Alle producten om te boetseren zijn bij ons verkrijgbaar. Heb je een creatieve uitspatting? Koop dan snel en eenvoudig als je producten online of bezoek onze fysieke winkel in Breda. Als je meer informatie wilt over een van de producten, bel je ons op 076 – 52 14 120 of stel je jouw vraag via het contactformulier.

Bekijk ons aanbod

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes 5ml NU -30%

Lees meer