Home

Garantie

Garantie

Wij geven garantie voor de deugdelijkheid van onze producten. Als een product redelijkerwijze niet voldoet aan de opgegeven specificaties dan vergoeden wij de aanschafprijs indien u dat artikel en de bijbehorende originele aankoopbon terugbrengt, ongeacht de staat van het product.

Garantie voor het gebruik en de uitwerking van het product in de toepassing kunnen wij niet geven, omdat dat mede afhankelijk is van de werkwijze en de omstandigheden tijdens en na het gebruik (b.v. de ondergrond, temperatuur, enz.) Wij raden u dan ook aan om altijd een proefje te maken voor u het product gaat gebruiken. De gevolgen van veroudering (verkleuring) of invloed van vocht en licht (papier, hout) vallen buiten onze verantwoording. Alle vermeldingen over lichtechtheid e.d. gelden indien de producten onder prima omstandigheden gebruikt en bewaard worden.

Materialen die u bij ons afgeeft om te snijden, te plakken of in te lijsten zijn verzekerd voor inbraak-, brand- en waterschade ten gevolge van externe omstandigheden tot een maximum van 500 euro per opdracht en voor zo ver de waarde aangetoond kan worden uit aankoop- en productiebonnen of officiële taxaties.

Bij het inlijsten, opplakken en snijden besteden wij de uiterste zorg aan uw eigendommen. Het is voor u en ons belangrijk dat u tevreden bent over het resultaat. Indien, onverhoopt, uw eigendommen naar uw mening tijdens of door de uitvoering van uw opdracht in waarde zijn gedaald of hun waarde hebben verloren dan blijft de aansprakelijkheid bij u als opdrachtgever.

Wilt u artikelen ruilen of teruggeven vraag dan naar onze 'niet goed - geld terug' regels.

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes, napjes en sets      NU -30%

Lees meer