Atelierezels

Atelierezels

Toon producten

Een stabiele atelierezel zorgt ervoor dat je meer controle hebt over je schilderwerken. Je doek blijft op een vaste plek en verschuift niet. Bepaal welke ezel geschikt voor je is. Ben je bijvoorbeeld ook van plan om te aquarelleren? Kies dan voor een doekhouder die ook horizontaal gedraaid kan worden. Dient de ezel makkelijk verplaatst te kunnen worden? Ga voor het gemak van wieltjes onder de ezel.

Een atelierezel in verschillende soorten en maten

In het assortiment van Deva Art Materials vind je schildersezels, waaronder een atelierezel, in veel verschillende soorten en maten. Mabef staat voor Italiaanse klasse. De mooie afwerking van dit merk is ongeëvenaard. Maar vlak de Milan en Napoli ezel niet uit. Deze zijn goed en prijstechnisch zeer de moeite waard! De atelierezels zijn gemaakt van vlekwerend geolied beukenhout en meestal verstelbaar door een ratelmechanisme, waardoor je je werk makkelijk naar boven en beneden kunt verplaatsen. De maximale doekhoogten staan in de omschrijving bij de ezels aangegeven.

Stabiel en geschikt voor intensief gebruik

Doordat een atelierezel robuust is, heeft het de juiste stabiliteit en is het geschikt voor intensief gebruik. Ben je docent op de kunstacademie en wil je je leerlingen de kneepjes van het vak leren? Of geef je workshops aan grote groepen? In beide gevallen is dit product de perfecte oplossing. Uiteraard is dit product ook zeer geschikt voor individueel gebruik thuis.

Een uitstekende kwaliteit voor een schappelijke prijs

Onze producten worden met veel zorg geselecteerd door onze gespecialiseerde werknemers. Hierdoor garanderen wij atelierezels van een uitstekende kwaliteit, die worden verkocht voor een schappelijke prijs. Voor meer informatie over een product kun je altijd contact met ons opnemen via 076 - 52 14 120.

Atelierezels

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes 5ml NU -30%

Lees meer