Home

stiften

Met stiften en markers van Deva Art Materials maak je de meest kleurrijke tekeningen. Gooi je creativiteit op papier! In het assortiment vind je veel kleuren en soorten stiften voor jong en oud. Bezoek onze winkel in Breda of bekijk het uitgebreide assortiment online.

Koop stiften in meerdere kleuren

Een groot deel van de stiften zijn verkrijgbaar in een compleet pakket. Zo heb je alle kleuren die je nodig hebt voor je creatieve tekening. Kies bijvoorbeeld een mooie uitgebreide Stabilo set met uitstekende kwaliteit viltstiften of mooie pigmentmarkers van Winsor& Newton om schilderachtig mee te werken. Ga voor een kleine set om het eens uit te proberen. Liever veel mogelijkheden? Kies een mooie grote set!

Naast stiften ook ander tekenmateriaal

Naast stiften hebben we ook veel ander tekenmateriaal in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan schetspotloden, fineliners en houtskool. Wil je hulp bij het tekenen? Gebruik dan een van de tekensjablonen of kies uit de technische tekenmaterialen. Hoe wil jij jouw tekenavontuur starten? Bekijk de producten en bepaal wat geschikt is voor jou als kunstenaar.

Wij helpen je graag verder

Heb je bepaalde vragen over onze stiften of een van de andere producten? Wil je meer informatie? Of heb je een vraag over je bestelling? Stuur ons een e-mail of bel ons op: 076 – 52 14 120

Bekijk ons aanbod

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes 5ml NU -30%

Lees meer