Home

Airbrush Verf

Maak de meest realistische schilderijen met airbrush verf. Of je nu eerst even wilt oefenen of professioneel in het vak zit, in het assortiment vind je dit product in kleine en grote hoeveelheden. Om het toe te passen op het doek, heb je een speciaal airbrush apparaat nodig. Ook deze zijn bij ons verkrijgbaar.

Welke kleur airbrush verf kies jij?

In het assortiment vind je veel kleuren airbrush verf. Ga bijvoorbeeld voor parelmoerkleuren die licht en discreet glimmen op een lichte ondergrond, maar een duidelijke kleur hebben op een donkere ondergrond. Koop een 12-delige set met diverse dekkende kleuren, die een goede aanvulling zijn op de standaardkleuren. Of ga voor Liquitex Ink, die verkrijgbaar is in 30 levendige kleuren.

Bestel je airbrush verf eenvoudig online

Weet je al precies welke airbrush verf jij in je collectie wilt hebben? Dan bestel je de producten eenvoudig online. Plaats het gewenste product in de winkelmand. Vervolgens rond je je bestelling af en wij zorgen ervoor dat het product zo snel mogelijk bij je thuiskomt. Vaak wordt het dezelfde dag nog verzonden. Wil je het product afhalen in de winkel? Ook dit is mogelijk bij Deva Art Materials!

Neem contact op voor meer informatie

Zoek je een specifieke kleur of een bepaald product? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 52 14 120 . Liever een e-mail versturen? Gebruik dan ons contactformulier. Wij helpen bij al je vragen en geven je informatie over het gewenste product. Wil je de producten met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze fysieke winkel

Bekijk ons hele aanbod

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes, napjes en sets      NU -30%

Lees meer