Home

Rembrandt Olieverf

Met de Rembrandt olieverf van Deva Art Materials heb je de mogelijkheid om zowel dekkend als transparant te werken. Het wordt gemaakt van de beste (mono) pigmenten en heeft de hoogste graad van lichtechtheid. De pigmenten zijn zeer fijn gewreven in de olie. In ons assortiment vind je olieverf in verschillende kleuren en hoeveelheden.

Een tube of een kist Rembrandt olieverf

Bij ons koop je je Rembrandt olieverf zowel in tubes als in uitgebreide kisten. We hebben tubes van 15 ml, 40 ml, 60 ml en 150 ml. Al deze tubes zijn verkrijgbaar in zeer zuivere en intense kleuren. Je vindt dus altijd de perfecte kleur om jouw schilderij vorm te geven. Als je voor een mooie kist of set kiest en nog wat losse doekjes kun je gelijk van start met het schilderen van de mooiste schilderijen.

Ontwikkeld vanuit puur vakmanschap

Olieverf van het merk Rembrandt is ontwikkeld vanuit artistiek inzicht en puur vakmanschap. Het product is ook nog eens gebaseerd op de beste grondstoffen. Koop je olieverf van het merk Rembrandt? Dan ben je altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

Bezoek de fysieke winkel in Breda

Ben je benieuwd naar de producten van Deva Art Materials? Wil je advies of ben je op zoek naar een bepaalde kleur? Bezoek onze fysieke winkel midden in het centrum van Breda. Wij helpen je graag met het kopen van de juiste producten, zodat jij snel aan de slag kan. Wil je je vragen meteen stellen? Je bereikt ons telefonisch op 076 – 52 14 120 of gebruik ons contactformulier.

Bekijk ons aanbod

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes, napjes en sets      NU -30%

Lees meer