Home

Betaalwijzes

iDEAL

Deze betaalwijze is de meest betrouwbare betaalwijze via internet. Deze betaalwijze wordt ondersteund door vrijwel alle Nederlandse banken. Je betaalt via je eigen beveiligde verbinding via je eigen internet-betaalpakket van je eigen bank. Dit is de ideale betaalwijze voor je bestelling in onze webwinkel.

PayPal

PayPal fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een emailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

Creditcard

Betaling is ook mogelijk met je Visa en Mastercard (middels Paypal)

Betalen in de winkel

Voor deze optie kun je kiezen als je je bestelling wilt ophalen bij ons. In de winkel kan uiteraard contant of per pin betaald worden.

Bancontact/ Mister Cash

Bancontact/ Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan een tegoed op een belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline gebruikt worden om mee te betalen. Betalingen via MisterCash zijn gegarandeerd en lijken daarmee sterk op ideal in Nederland. Dus voor onze Belgische klanten bieden wij graag deze betaalmogelijkheid aan.

Direct E-banking

Direct E-Banking is een vergelijkbaar betaalsysteem als iDEAL, maar dan gericht op rekeninghouders van Duitse banken (en tevens enkele andere banken uit Oostenrijk en Groot Brittannïe).

 

 

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes, napjes en sets      NU -30%

Lees meer