Home

Rembrandt Pastels

Rembrandt pastels zijn zowel verkrijgbaar in halve als in hele pastels. In een aantal producten wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van deze twee. Deze zachte ronde pastelkrijtjes zijn van zeer hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende set groottes.

Een uitstekende kleurafgifte met Rembrandt pastels

Pastels van het merk Rembrandt kenmerken zich door de briljante en zuivere kleuren. Dit product heeft een excellente kleurafgifte. Dit komt door de hoge pigmentconcentratie die in het pastelkrijt zit. Het complete assortiment van de Rembrandt pastels bestaat maar liefst uit 218 kleuren. De kleur die jij zoekt, zit er dus altijd tussen.

Koop je Rembrandt pastels in verschillende set groottes

In het assortiment van Deva Art Materials hebben we voor ieder wat wils. Van kleine dozen met 15 halve pastels, dozen met 90 pastels, tot houten kisten met een volledig assortiment Rembrandt pastels. Als je af en toe kunstwerken maakt en niet met veel kleuren werkt is een kleine box voor je waarschijnlijk voldoende. Toch met meer kleuren werken? Overweeg dan een grote set.

Werk op een schilderachtige wijze

Met de Rembrandt pastels kan op een zeer schilderachtige wijze gewerkt worden. Wil je dit ook ervaren? Bestel dan je producten online of kom langs in onze winkel in Breda. Bij vragen of opmerkingen kun je ons ook altijd telefonisch bereiken op 076 – 52 14 120.

Bekijk ons aanbod

Banner row 2

E47PN1500800

La Palma ezel  slechts €29.95 per 5 stuks €25,-

Lees meer
amsterdam1500800

Amsterdam acrylverf standard series 120ml. Supervoordelig! Nu  💥 €4.95 💥

Lees meer