Schildersezels

Schildersezels

Toon producten

Het bestellen van een schildersezel is geen overbodige luxe om comfortabel en met optimale controle te kunnen schilderen. Schildersezels bestaan in allerlei soorten en maten. De uiteindelijk gekozen schildersezel moet geschikt zijn voor de frequentie en intensiteit waarmee hij wordt gebruikt, de schilderstijl en techniek.

Welke schildersezel is geschikt voor jou?

De beschikbare ruimte speelt ook een rol. Als je klein behuisd bent is een klein formaat tafelezel of een tafelkistezel een goede optie. In deze laatste schildersezel kun je bovendien ook je spullen kwijt. Driepootezels zijn geschikt voor ongelijke ondergronden, bijvoorbeeld buiten. Veldezels zijn extra lichtgewicht om gemakkelijk mee naar buiten te kunnen nemen. Atelierezels zijn stabiel en robuust, gemakkelijker in- en verstelbaar en geschikt voor intensief gebruik. Deze schildersezels zijn meestal ook voor grotere doekhoogten geschikt en worden vaak op schilderacademies of scholen gebruikt.

Een aantal tips voor het bestellen van de juiste schildersezel

Je kunt je schildersezel bestellen in verschillende prijsklassen. Begin je pas met schilderen en weet je het nog niet zo goed? Maak je keus dan op basis van wat je nodig hebt. Let daarbij in ieder geval op de volgende zaken:

  • Locatie: Waar ga je de schildersezel gebruiken? Binnen, buiten, of beide?
  • Ruimte: Heb je veel plaats of juist weinig? Schilder je in een atelier of thuis op tafel?
  • Intensiteit: Hoe intensief ga je van de schildersezel gebruik maken? Is hij voor je alleen, voor professioneel gebruik bestemd of voor scholen of een schilderacademie?
  • Techniek: Als je bijvoorbeeld veel op papier werkt is een stabiele schildersezel waar je een tekenplank/aquarelbord op kunt zetten een must.

Naast een schildersezel kun je ook andere handige accessoires bestellen zoals daglichtlampen voor mooi licht, kribben en mappenstandaards om je werk in op te bergen.

Bestel het gewenste product eenvoudig online

Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je het gewenste product eenvoudig online bestellen. Plaats het in je winkelmand, rond de bestelling af en wij zorgen ervoor dat het product bij je thuis wordt afgeleverd. Wil je meer informatie over schildersezels? Bel dan naar 076 - 52 14 120.

Schildersezels

Schildersezels

Waar moet je rekening mee houden?

Schildersezels zijn er in alle prijsklassen. Begint u pas met schilderen en weet u het nog niet zo goed? Maak uw keus dan op basis van wat u nodig hebt. Let daarbij in ieder geval op de volgende zaken: Locatie: waar gaat u de schildersezel gebruiken? Binnen, buiten, of beide? Ruimte: Heeft u veel plaats of juist weinig? Schildert u in een atelier of thuis op tafel? Intensiteit: Hoe intensief gaat u van de schildersezel gebruik maken? Is hij voor u alleen, voor professioneel gebruik bestemd of voor scholen of een schildersacademie? Techniek: Als u bijvoorbeeld veel op papier werkt is een stabiele schildersezel waar u een tekenplank/aquarelbord op kunt zetten een must.

U kunt altijd uitbreiden met een andere schildersezel en handige accessoires zoals daglichtlampen voor mooi licht en kribben en mappenstandaards om uw werk in op te bergen. En bijvoorbeeld onze topkwaliteit Mabef schildersstoel.

 

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes, napjes en sets      NU -30%

Lees meer