Home

Stabilo potloden

Stabilo potloden staan bekend om hun kwalitatief sterke kleur. In dit merk zijn duurzaamheid, ergonomie en creativiteit bepalende factoren en dit is terug te zien in alle producten. Wij willen het beste voor jou en daarom selecteren wij alleen producten van de beste merken, waaronder potloden van Stabilo.

Maak een keuze uit de verschillende sets Stabilo potloden

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment Stabilo potloden die per set te verkrijgen zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld een set pastelpotloden. Dit product voelt aan als houtskool en wordt vaak droog gebruikt, maar het is ook mogelijk om de kleur te mengen met water. Wil je een multifunctioneel potlood? Ga dan voor een set waarbij de potloden een kleurpotlood, aquarelpotlood en een waskrijt in een zijn.

De meest kleurrijke tekeningen

De sets bevatten de meest uiteenlopende kleuren. Van een rustige huidtint tot een opvallend cyaan blauw tint. Je hebt altijd garantie voor een goede dekkracht, kleurkracht en lichtechtheid doordat de potloden hoog gepigmenteerd zijn. Met de Stabilo potloden van Deva Art Materials maak je de meest kleurrijke tekeningen!

Ontvang persoonlijk advies

Wil je het uitgebreide assortiment Stabilo potloden die we aanbieden bekijken? Wij verwelkomen je graag in onze winkel midden in het centrum van Breda. Hier geven we je graag persoonlijk advies, zodat jij het product vindt dat je zoekt. Liever vanuit huis? Het assortiment is ook heel eenvoudig online te bekijken en voor advies bel je gewoon naar 076 – 52 14 120 of stuur je ons een e-mail via het contactformulier.

Bekijk ons assortiment

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes, napjes en sets      NU -30%

Lees meer