Home

Leveringsvoorwaarden

Onze voorwaarden van levering

Hieronder treft u een aantal belangrijke punten uit onze Leveringsvoorwaarden. 

Kleurkaarten

Op onze site maken wij veelvuldig gebruik van kleurkaarten en kleurstalen. Houd er rekening mee dat, ondanks onze inspanningen om de juiste kleurkaarten van onze leveranciers te gebruiken, kleurverschillen kunnen optreden tussen wat u ziet op de site en de kleur van het daadwerkelijke produkt. Vanwege technische redenen kan de kleur die u ziet op het beeldscherm van uw telefoon, IPad en/ of computer afwijken van de kleur van het daadwerkelijke produkt. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Onze site

Wij doen ons uiterste best gegevens zo correct mogelijk in onze site en nieuwsbrief te verwerken. Toch kunnen, door menselijk en/ of technisch falen, onvoorziene fouten optreden (b.v. in prijsstelling, afbeeldingen, etc.).  Wanneer wij zo'n discrepantie tussen werkelijkheid en site tegenkomen, zullen we u altijd contacteren. Altijd horen hier uiteraard excuses bij. Nimmer kunnen hieraan rechten worden ontleend.


 

Garantie

Wij geven garantie voor de deugdelijkheid van onze producten. Als een product redelijkerwijze niet voldoet aan de opgegeven specificaties dan vergoeden wij de aanschafprijs indien u dat artikel en de bijbehorende originele aankoopbon terugbrengt, ongeacht de staat van het product.

Garantie voor het gebruik en de uitwerking van het product in de toepassing kunnen wij niet geven, omdat dat mede afhankelijk is van de werkwijze en de omstandigheden tijdens en na het gebruik (b.v. de ondergrond, temperatuur, enz.) Wij raden u dan ook aan om altijd een proefje te maken voor u het product gaat gebruiken. De gevolgen van veroudering (verkleuring) of invloed van vocht en licht (papier, hout) vallen buiten onze verantwoording. Alle vermeldingen over lichtechtheid e.d. gelden indien de producten onder prima omstandigheden gebruikt en bewaard worden.

Lees meer over garantie »

 

Verkoop op rekening

Verkoop op rekening is alleen mogelijk voor vaste rekeninghouders in de fysieke winkel, welke daartoe een formulier dienen in te vullen.  Indien wij wat langer bekend met u zijn als klant (in de fysieke) winkel, kan er besproken worden om zaken toe te sturen op rekening.

Indien u in de winkel op rekening wilt kopen kunnen wij overeenkomen dat verkoop op rekening alleen mogelijk is met een schriftelijke order of dat mondelinge of telefonische orders ook zijn toegestaan.

Bij verkoop op rekening vragen wij u accoord te gaan met onze leveringsvoorwaarden en aan bedrijven vragen wij het inschrijvingsnummer van de kamer van koophandel. Wij kunnen bij onze kredietverzekeraar informeren naar uw kredietwaardigheid en wij behouden ons het recht voor om 'verkoop op rekening' te weigeren.

In het algemeen zullen wij aan nieuwe rekeninghouders de eerste zending of onder rembours of bij vooruitbetaling leveren. De condities voor verkoop op rekening kunnen afwijken van de gewone webwinkelcondities. Wij maken in overleg met de klant afspraken over de condities. Bij inloggen in de webwinkel verschijnen die condities automatisch op het scherm.

 

Omruilen en recht van retour

Omruilen of teruggave van gekochte artikelen is mogelijk tot 2 weken na de aankoopdatum indien u de artikelen bij ons in de winkel terugbrengt samen met een copie van de originele aankoopbon en/of factuur. De goederen moeten onbeschadigd zijn en in de onaangebroken originele verpakking.

Uitgezonderd zijn goederen en aantallen die speciaal voor u zijn besteld, gemaakt of vermaakt en tevens zijn (b.v. op maat gemaakte lijsten en doeken) en uitgezonderd goederen waarvan wij niet kunnen vaststellen of ze in staat van nieuw zijn (b.v. alle vellen papier, alle viltstiften, verven, krijt en potloden).

Doet u een aankoop in onze fysieke winkel dan geven wij nooit geld terug. U kunt dan kiezen voor een ander product of een tegoedbon.

Lees meer over retourneren »

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes 5ml NU -30%

Lees meer