Tafelezels

Tafelezels

Toon producten

Laat je creativiteit op het doek verschijnen met een tafelezel van Deva Art Materials. Ze zijn gemaakt van vlekwerend geolied beukenhout. Bij ons vind je uitsluitend klasse merken zoals Mabef en Talens. Tafelezels bestaan in verschillende maten en vormen. Bekijk de mogelijkheden en bepaal welk product het best bij je past.

Een tafelezel: praktisch en eenvoudig verplaatsbaar

Een tafelezel is zeer praktisch en zorgt er tijdens het schilderen voor dat het doek niet verschuift. Het doek blijft zo ook op de gewenste hoogte. Als je regelmatig aan tafel en zittend wilt schilderen, is dit de ideale oplossing. Wil je een keer op locatie schilderen? De tafelezels van Deva Art Materials zijn licht, waardoor je ze eenvoudig verplaatst naar een andere ruimte.

Kies een schildersezel die bij je past

Met een schildersezel schilder je comfortabel en met optimale controle. Wel is het verstandig om voor de aankoop te bepalen waarvoor jij een tafelezel nodig hebt. Het is belangrijk te bepalen op welk formaat doeken je schildert. Veel groter dan 50x70 cm kun je niet gaan, en dit betreft dan al de grootste tafelezels. Daarna wordt het verstandiger een ander type ezel te kiezen. Twijfel je over het type schildersezel? Laat het ons weten en wij adviseren je graag over een passende (tafel)ezel.

Vragen? Kom langs of bel ons!

Heb je vragen over een van de producten of wil je advies op het gebied van schildersezels? Bezoek onze fysieke winkel in Breda. Uiteraard staan wij je ook graag telefonisch te woord via 076 - 52 14 120.

Tafelezels

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes 5ml NU -30%

Lees meer