Alle Lightpads Artograph/ Daylight

Daylight Wafer III Lightbox A2

Actie
wafer2

Daylight Wafer III Lightbox A2

  • Reviews (0): Beoordeling

DAYLIGHT WAFER 3 LIGHTBOX A2

De Daylight A3 Lichtbox is een ultradunne lichtbak van topkwaliteit. Op het werkoppervlak  past een A2-blad met gemak. De Wafer lichtbox is gemakkelijk mee te nemen omdat hij slechts 8mm dik is en zeer licht in gewicht. De Wafer heeft op twee zijden een centimeter- en inchverdeling. Deze lichtbox levert een zeer gelijkmatige belichting van rand tot rand door het gebruik van dimbare hoge kwaliteits-LED's, vrijwel geen warmte en een laag energieverbruik. Compleet met een adapter (kabellengte 183cm). Zeer geschikt voor het overtrekken van foto's, tekeningen, afbeeldingen en quiltsjablonen, kalligraferen, embossing, scrapbooken, enz.

De LED's gaan zeer lang mee (+/- 40.000 branduren), vervanging is niet mogelijk, maar ook niet nodig vanwege de lange levensduur!

 

Aantal: Prijs p/stuk U bespaart:
vanaf 1 stuks €279,95 p/stuk €50,04
Toon product informatie Verberg product informatie

Artikelcode: Wafer_3_lightbox_A2

€329,99 €279,95
Let op! U heeft nog geen maat/kleur geselecteerd.

Over Daylight

Daylight company

In 1990 ontdekte Patrick Jacquelin de daglicht lamp. Hij onderkende dat daglicht het gezondste en meest comfortabele licht voor onze ogen is. En vanuit deze visie is het bedrijf geboren. De Daylight company wil daglicht naar binnen brengen en zo hobbyisten, kunstenaars en eigenlijk iedereen natuurlijk licht leveren om hun alledaagse bezigheden en  werkzaamheden, die met detaillering en kleur te maken hebben, zo goed mogelijk te kunnen vervullen. Dit bedrijf staat voor kwaliteit en comfort.

 

Bekijk alle artikelen van dit merk

Banner row 2

Cadeaufoldertalens2022banner

De nieuwe najaarsfolder is er! Klik hier!

Lees meer
amsterdam1500800

Amsterdam acrylverf standard series 120ml. Supervoordelig! Nu  💥 €4.95 💥

Lees meer