Alle Blokken markerpapier

Markerblok A3 75 grs 50 vel Deva

  • Merk: Deva
  • Reviews (0): Beoordeling
220115

Markerblok A3 75 grs 50 vel Deva

  • Reviews (0): Beoordeling

Inhoud 50 vel 75 grams optisch wit markerpapier voor (Manga) tekenen en schetsen. Het papier is vrij dun zodat onderliggende voorbeelden zichtbaar zijn.

De inkt van viltstiften en markers slaat niet door naar de achterzijde van het papier en dus ook niet naar onderliggende vellen. De kleuren zullen niet doorlopen of uitwaaieren, waardoor strakomlijnde vlakken gemakkelijk te maken zijn. Worden de kleuren over elkaar aangebracht dan zijn prachtig overvloeiende vlakken mogelijk.

Buitengewoon geschikt voor het werken met o.a. Copic-, Winsor & Newton promarkers en promarkers brush- en vergelijkbare markers op basis van alcohol of andere vluchtige oplosmiddelen.

Toon product informatie Verberg product informatie

Artikelcode: 220115

€15,50
Let op! U heeft nog geen maat/kleur geselecteerd.

Over Deva

Deva Art Materials heeft een uitgebreid assortiment teken- en schildersmaterialen, gedegen vakkennis en een persoonlijke benadering. Tevens verkopen wij talloze kunstenaarsbenodigdheden onder ons eigen Deva label. Alle materialen met dit label staan voor kwaliteit en een schappelijke prijs. U zult dit merk dan ook regelmatig zien in onze (web)winkel.

 

Bekijk alle artikelen van dit merk

Banner row 2

Cadeaufoldertalens2022banner

De nieuwe najaarsfolder is er! Klik hier!

Lees meer
amsterdam1500800

Amsterdam acrylverf standard series 120ml. Supervoordelig! Nu  💥 €4.95 💥

Lees meer