Home

Op visite bij Deva Art Materials

Al ruim zestig jaar een begrip in Breda

Deva Art Materials in hartje Breda bestaat al sinds 1948. Zowel de professionele kunstenaar als de gevorderde amateur kan bij ons zijn hart ophalen.

 

Een tube verf, penseel, papier, je kunt het overal kopen, maar mensen die echt hoge eisen aan hun materiaal stellen, zijn bij Deva aan het juiste adres. Een gezellig en competent team van medewerkers staat klaar om u te adviseren bij uw mogelijke aanschaf. Om een idee te geven, beginnen we met de ruim 25 strekkende meter kasten met alleen al kunstschilderverven gecomplementeerd met diverse verdunners en mediums. Olie-, acryl-, gouache- en aquarelverven in een grote verscheidenheid aan topmerken.

Schilderbenodigdheden

De ruime keuze in penseelsoorten doet verbazen. Van varkens-, pony-, geiten-, eekhoorn- en marterhaar tot verschillende 'blends' van synthetisch haar. Iedere techniek kent zijn eigen penselen. Een goed penseel kan in ieder werk het verschil maken. Er is niets zo persoonlijk als een penseel! De schilderdoeken vindt u gelijk bij binnenkomst. Linnen of katoen opgespannen op hout, met of zonder aluminium versteviging. Maar natuurlijk bieden wij ook een zeer ruime keuze in allerhande papiersoorten als drager. Zowel losse vellen papier, als blokken, alsmede een assortiment handgeschept papier, complementeren het aanbod. Wanneer besloten wordt een ezel te kopen, wilt u natuurlijk goed geïnformeerd worden. Bij ons staan alle ezels geëtaleerd en kan men proberen welke het meest geschikt is. Het is toch een aanschaf voor langere tijd! Wanneer u geïnteresseerd bent in het maken van verf, biedt Deva ook een uitgebreid palet aan pigmenten. Er is een heus receptenboekje te koop, wat u op weg kan helpen met het produceren van verschillende verven, vernissen en zelfs pastelkrijtjes.

Boetseren en tekenen

Voor materialen op het gebied van boetseren en beeldhouwen kan men ook bij ons terecht. Een divers assortiment klei, speksteen, glazuren, bokken en allerhande gereedschappen is te vinden op onze kleiafdeling. Ons 'potlood/ pastelstraatje' is misschien wel het mooist van de hele winkel. Een kleurenpracht aan pastel-, kleur-, en aquarelpotloden, alsmede een groot assortiment pastels, geeft al inspiratie bij het aanschouwen ervan. Misschien altijd al gedacht aan zo'n handige elektrische puntenslijper? Bij Deva is een ruime keuze. Daarnaast beschikken we ook over een goed assortiment technische tekenmaterialen en grafische ontwerpmaterialen. Rotring, Copic, passers en een grote verscheidenheid aan allerhande linialen vormen een solide basis.

Saskia de Vaan en Jacco Meeuwissen

Jongste kunstenaars

Natuurlijk hebben wij ook voor de jongste kunstenaars een goed en divers aanbod. De jeugd heeft immers de toekomst! En wanneer zij nu al gestimuleerd worden om goede materialen te gebruiken, kan dat een groot verschil in de toekomst maken. Helaas kunnen we niet alles benoemen wat we verkopen, maar wij hopen dat u zo een goede indruk van onze winkel heeft gekregen. Wij beleven er iedere dag weer plezier aan en hopen dat u eens op visite komt bij Deva Art Materials te Breda.

Saskia de Vaan vormt samen met haar man Jacco Meeuwissen de directie van de 4art-winkel Deva Art Materials in Breda.

(dit artikel is overgenomen uit 4art inspiration magazine -editie Deva-  najaar 2012)

Banner row 2

E47PN1500800

La Palma ezel  slechts €29.95 per 5 stuks €25,-

Lees meer
amsterdam1500800

Amsterdam acrylverf standard series 120ml. Supervoordelig! Nu  💥 €4.95 💥

Lees meer