Alle Nitram™

NITRAM™ ACADÉMIE houtskool 5mm HB

NITRAM™ ACADÉMIE houtskool 5mm HB

  • Reviews (0): Beoordeling

NITRAM™ ACADÉMIE houtskool wordt volgens een unieke methode geproduceerd, waarbij de celstructuur van het hout bewaard blijft. Daardoor neemt de kans op breuk af. Bovendien zorgt dit ervoor, dat dit houtskool uitstekend, bijvoorbeeld met uw vingers, een doekje, kneedgum of een doezelaar verwijderd of vervaagd kan worden. U kunt zeer precies verschillende tonen opzetten en verdoezelen (=in elkaar vegen) en hoge lichten aanbrengen. Er is aanzienlijk minder stofvorming dan bij andere houtskoolsoorten.

 

De productspecificaties van NITRAM™ ACADÉMIE houtskool:

  • vierkante houtskoolstaafjes
  • breedte: 5 mm; lengte: ca. 15 cm
  • uiterst stabiel, minder gevoelig voor breuk
  • zéér goed tot een spitse punt te slijpen
  • verpakt per 5 stuks
  • NITRAM™ ACADÉMIE HB:

    De meest gebruikte hardheid voor het opzetten van tekeningen en schetsen. Geschikt voor het aanbrengen van details en gelijkmatige vlakken.

Toon product informatie Verberg product informatie

Artikelcode: 700327-HB

€12,50
Let op! U heeft nog geen maat/kleur geselecteerd.

Over Nitram

De Franse Martin Gros begon in de tweede wereldoorlog zelf houtskool te maken onder barre omstandigheden. In 1965 groeide deze liefde uit tot het openen van een eigen fabriek. Zijn naam Martin achterstevoren gespeld werd de nieuwe naam van het hoogwaardige houtskool wat hier geproduceerd werd. Later nam zijn zoon het stokje over en hij bleef het fabricageproces en de producerende machines steeds verbeteren.

De ziel en het fabricageproces van Nitram houtskool en aanverwante producten zijn inmiddels overgedragen aan een Canadees bedrijf van Jerzy Niedojadlo, wiens passie voor dit product het nog steeds beschikbaar maakt voor kunstenaars over de gehele wereld.

 

 

Bekijk alle artikelen van dit merk

Banner row 2

31875-2

Daylight ezel lamp van: 109.95 NU 89.95

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes 15ml NU -30%

Lees meer