Alle Nitram™

NITRAM™ houtskool - extra soft 12mm

700327-soft12mm

NITRAM™ houtskool - extra soft 12mm

  • Reviews (0): Beoordeling

NITRAM™ houtskool wordt volgens een unieke methode geproduceerd, waarbij de celstructuur van het hout bewaard blijft. Daardoor neemt de kans op breuk af.

Bovendien zorgt dit ervoor, dat dit houtskool uitstekend, bijvoorbeeld met uw vingers, een doekje, kneedgum of een doezelaar verwijderd of vervaagd kan worden.

U kunt zeer precies verschillende tonen opzetten en verdoezelen (=in elkaar vegen) en hoge lichten aanbrengen. Er is aanzienlijk minder stofvorming dan bij andere houtskoolsoorten.

 U kunt gemakkelijk een spitse punt of scherpe rand aan dit houtskool slijpen.

 

Met NITRAM™ houtskool - soft kunt u diepe, verzadige zwarttonen opzetten. 

Toon product informatie Verberg product informatie

Artikelcode: 700327-soft12mm

€11,95
Let op! U heeft nog geen maat/kleur geselecteerd.

Over Nitram

De Franse Martin Gros begon in de tweede wereldoorlog zelf houtskool te maken onder barre omstandigheden. In 1965 groeide deze liefde uit tot het openen van een eigen fabriek. Zijn naam Martin achterstevoren gespeld werd de nieuwe naam van het hoogwaardige houtskool wat hier geproduceerd werd. Later nam zijn zoon het stokje over en hij bleef het fabricageproces en de producerende machines steeds verbeteren.

De ziel en het fabricageproces van Nitram houtskool en aanverwante producten zijn inmiddels overgedragen aan een Canadees bedrijf van Jerzy Niedojadlo, wiens passie voor dit product het nog steeds beschikbaar maakt voor kunstenaars over de gehele wereld.

 

 

Bekijk alle artikelen van dit merk

Banner row 2

10062AF

DE ULTIEME LIGHT TABLE! van €625,- SLECHTS: €489,95

Lees meer
amsterdam1500800

Amsterdam 120ml NU SUPERVOORDELIG vanaf €4.10

Lees meer