Alle Pigma micron fineliners

Sakura pigma pen 3st. zwart

POXFVK-P3_49

Sakura pigma pen 3st. zwart

  • Reviews (0): Beoordeling

Pigma-inkt is meer dan 30 jaar geleden uitgevonden door Sakura en is nog steeds de meest betrouwbare permanente inkt op de markt vandaag. De unieke formule is gebaseerd op complexere pigmenten in plaats van onstabiele kleurstoffen, waardoor Pigma-inkt de standaard is voor betrouwbare, permanente en hoogwaardige inkt van archiefkwaliteit. Dezelfde Pigma-inkt is verkrijgbaar in Pigma Micron voor precisietoepassingen, terwijl de Pigma-pen ideaal is voor als je behoefte hebt aan kwaliteit en een inkt van archiefkwaliteit gecombineerd met een stevige penpunt. Deze set bevat 3 Pigma-pennen: 2 x Pigma Pen 05 met puntdikte 0,3 mm en 1 x Pigma Pen 10 met puntdikte 0,7 mm. Geniet van de hoogwaardige Pigma Pen met een stevige penpunt van nylon en vezel. De Pigma Pen is ideaal voor als je behoefte hebt aan kwaliteit en een inkt van archiefkwaliteit gecombineerd met een stevige penpunt. De Pigma Pen is verkrijgbaar in twee puntdiktes: de Pigma Pen 05 (0,3 mm plastic punt) en de Pigma Pen 10 (0,7 mm kogelpunt). De Pigma Pen is geschikt voor verschillende toepassingen: dagelijks gebruik, school en werk, grafische kunst, plakboeken, archivering, inktillustraties, vrijehandkunst, patroonvorming en Zentangle-kunst.

Toon product informatie Verberg product informatie

Artikelcode: 252942

€6,35
Let op! U heeft nog geen maat/kleur geselecteerd.

Over Sakura

Sinds haar oprichting in 1921 werkt Sakura continu aan het realiseren van innovatieve kleur-, markeer- en schrijfinstrumenten.

Dit constante streven naar vernieuwing zie je terug in hun productassortiment, uiteenlopend van tekeninstrumenten voor creatieve toepassingen op het hoogste niveau tot functioneel schrijfgerei voor thuis, op kantoor en in de industrie.

Sakura, Japanese innovation in marking and writing.

Bekijk alle artikelen van dit merk

Banner row 2

31875-2

Daylight ezel lamp van: 109.95 NU 89.95

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes 15ml NU -30%

Lees meer