Alle Chamotte/ rivierklei

boetseerklei zwart grof 2.0mm 10KG

boetseerklei zwart grof 2.0mm 10KG

  • Reviews (0): Beoordeling

De Golden open acrylverf  blijft veel langer nat dan enige andere acrylverf. Deze topkwaliteit acrylverf zorgt  voor een zeer relaxte manier van werken. Door de langere droogtijd is zij een ideale keus  om technieken te ontdekken, waartoe acylverf meestal niet uitdaagt, zoals b.v.glaceren, schaduwen, en op doek nat in nat werken.

Tevens heeft ze net als de heavy body van Golden een zeer gladde boterachtige consistentie, maar is toch net wat zachter.

Aan Golden acrylverf zijn geen additieven toegevoegd, zoals b.v. matteringsmiddel, die de kleurkracht beinvloeden. Per kleur is de hoogst mogelijke pigmentatie toegepast en de kleuren zijn maximaal lichtecht.

Bij Deva Art Materials is Golden open acrylverf  leverbaar in 80 kleuren 59ml.

Golden beschikt over een grote lijn hulpmiddelen die bij hun verf toegepast kan worden, zoals gels,mediums en molding pastes. Zo kan bijna ellk aspect van de verf beinvloed worden. De Golden mediums ontbreken uiteraard niet in onze (web)winkel.

 

Toon product informatie Verberg product informatie

Artikelcode: 233932

€11,95
Let op! U heeft nog geen maat/kleur geselecteerd.

Over Sibelco

Sibelco Duitsland is een  internationale leverancier van minerale grondstoffen, die wereldwijd worden gebruikt in de keramische industrie.

Bekijk alle artikelen van dit merk

Banner row 2

E47PN1500800

La Palma ezel  slechts €29.95 per 5 stuks €25,-

Lees meer
amsterdam1500800

Amsterdam acrylverf standard series 120ml. Echt waar 😃 Nu   €4.50 👍

Lees meer