Home

Verf markers

De meeste verf markers in ons assortiment zijn te gebruiken op vrijwel alle oppervlakten. Schrijf de mooiste teksten op papier, maak van je houten plank een kleurrijk geheel of laat je creativiteit zien op een groot canvas. Wat je wensen ook zijn, met een verf marker kun je alle kanten op.

Koop een verf marker per stuk of per set

Je bekijkt het assortiment eenvoudig online, maar je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze fysieke winkel in het centrum van Breda. In onze (web)winkel koop je een verf marker los of per set. Wil je een nieuwe kleur aan je collectie toevoegen? Of heb je maar een kleur nodig? Dan is het fijn als je je marker los kunt kopen. Als je meerdere kleuren tegelijk wilt kopen, is het verstandig om eens te kijken naar de sets in ons assortiment.

Een breed scala aan kleuren

Je vindt in onze collectie veel verf markers in een breed scala aan kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een set met de basiskleuren waaronder rood, blauw en geel. Ben je een kunstwerk aan het maken met alleen groen- of roodtinten? Ook hiervoor hebben wij verschillende sets in het assortiment.

Wij staan altijd klaar voor persoonlijk advies

Of je nu in onze winkel langskomt of onze webwinkel bezoekt, wij staan altijd klaar voor persoonlijk advies, zodat jij de juiste verf marker vindt. Bestel je liever via de online webwinkel en is advies bij het bestellen gewenst? Bel dan naar 076 – 52 14 120 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Bekijk ons aanbod

Banner row 2

E47PN1500800

E47 driepootezel La Palma van: 46.15   NU 29.95 vanaf 5 stuks slechts 25.00

Lees meer
danielsmithslider

Daniel Smith aquarelverf tubes 5ml NU -30%

Lees meer